Barbunya Piyazı Tarifi İçin Malzemeler:
1 su bardağı barbunya, 2 adet yeşil biber, 1 adet kırmızı biber, 2 adet domates, 1 adet soğan, 1 tutam maydanoz, Nar ekşisi, Kırmızı pul biber, Tuz, Zeytinyağı.Barbunya Piyazı Yapılışı
Barbunyayı bir gece önceden ıslayalım.
Daha sonra barbunyalar yumuşayıncaya kadar haşlayıp, suyunu süzelim.
Biberleri, soğanı, maydanozu ince ince doğrayalım.
Domateslerin kabuklarını soyduktan sonra ince olacak şekilde doğrayalım.
Geniş bir kaseye barbunyayı koyalım.
İçine biberleri, soğanı, maydanozu, domatesleri, nar ekşisini, kırmızı pul biberi, tuzu, zeytinyağını ilave edip, iyice karıştıralım.
Barbunya Piyazımız servise hazır.
Bu nefis Barbunya Piyazı tarifi için Pembe Tatlar‘a teşekkür ederiz.
Merhabalar 15 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi MÜCAHİD TOKGÖZ yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Barbunya Piyazı Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.
Google Etiketler:Barbunya Piyazı Tarifi,aperatif tarifleri,barbunya piyazı,kolay aperatif tarifler,kolay piyaz tarifi,pratik aperatif tarifler,aperatif tarifler
0 yorum:
Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...