22 Haziran 2016 Çarşamba

Hindi Çoban Kavurma Tarifi


Hindi Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

600 gr kuşbaşı hindi eti, 1 adet iri boy patates, 1 su bardağı bezelye, Yarım çay bardağı zeytinyağı veya sıvı yağı, Kekik, Tuz, Kırmızı pul biber (isteğe bağlı), Sıcak su.

 

 

Hindi Çoban Kavurma Yapılışı

Geniş bir tencere veya saça sıvı yağı ve eti koyup bir müddet kavuralım.

Üzerine küp küp doğradığımız patatesi ilave edelim ve karıştıralım.

Sonra patateslerin ve etlerin üzerini geçmeyecek şekilde sıcak su ilave edip karıştıralım.

Patatesler yumuşamaya başlayınca bezelyeleri ilave edip karıştıralım.

Daha sonra kekiği ve tuzu ilave edip karıştıralım.

Sebzeler ve et yumuşayana kadar pişirip sıcak olarak servis yapalım.

Bu harika Hindi Çoban Kavurma Tarifi‘ni bizimle paylaşan Nehir Dinç Hanım’a teşekkür ederiz.



Merhabalar 22 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi TAYLAN ALAPALA yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Hindi Çoban Kavurma Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Hindi Çoban Kavurma Tarifi,ana yemekler,çoban kavurma tarifi,hindi çoban kavurma tarifi,kolay çoban kavurma tarifi,ana yemek tarifleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...