18 Mayıs 2016 Çarşamba

Hindistan Cevizli Muhallebi Tarifi


Hindistan Cevizli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler:

1 lt süt, 1 küçük fincan nişasta, 1 küçük fincan un, 2 küçük fincan hindistan cevizi, 1 su bardağı toz şeker, 1 paket krema (200ml), 2 paket vanilya.

Hindistan Cevizli Muhallebi Yapılışı

Tencereye krema hariç tüm malzemeyi koyalım ve orta ateşte daimi karıştırarak pişirelim.
Pişirme işleminden sonra 15 dakika dinlendirelim.
Daha sonra kremayı ilave edelim ve blender ile 10 dakika çırpalım ve kuplara paylaştıralım.
Hindistan Cevizli Muhallebimizi, 1-2 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra soğuk olarak servis yapalım. Afiyet olsun.

Bu mükemmel Hindistan Cevizli Muhallebi tarifi’ni bizimle paylaşan Pembe Tatlar’a çok teşekkür ederiz.



Merhabalar 19 Mayıs 2016 tarihli bu yemek tarifimizi NİHAN EROL yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Hindistan Cevizli Muhallebi Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Hindistan Cevizli Muhallebi Tarifi,hindistan cevizli muhallebi,kolay tatlı tarifi,kolay tatlı tarifleri,pratik tatlı tarifi,sütlü tatlı tarifi,tatlı tarifi,tatlı tarifleri,sütlü tatlılar

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...