9 Haziran 2016 Perşembe

Kopar At Kurabiyesi Tarifi


Kopar At Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

250 gr oda sıcaklığında margarin, 1 adet yumurta, 1 su bardağı pudra şekeri, Yarım çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya (5 gr), Aldığı kadar un, 1 su bardağı kuru üzüm.

Üzeri İçin:

Pudra şekeri.

Kopar At Kurabiyesi Yapılışı

Bir kaba margarini, yumurtayı, pudra şekerini, kabartma tozunu ve vanilyayı koyup iyice karıştıralım.

Üzerine azar azar unu ilave edip kulak memesi kıvamında bir hamur yoğuralım.

Hamurun üzerine kuru üzümü ilave edip hamuru tekrar yoğuralım.

Sonra hamurundan küçük parçalar koparıp yağlı kağıt üzerine bir işlem yapmadan direkt olarak attım.

Önceden ısıtılmış 175°fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirelim.

Ilıyan Kopar At Kurabiyelerimizin üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.

Bu harika Kopar At Kurabiyesi Tarifi için Ayşe Mutfakta’ya teşekkür ederiz.



Merhabalar 9 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi ÇAĞLA İLHAN yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Kopar At Kurabiyesi Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Kopar At Kurabiyesi Tarifi,kolay kurabiye tarifi,kopar at kurabiyesi tarifi,kurabiye tarifleri,pratik kurabiye tarifi

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...