16 Mayıs 2016 Pazartesi

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi


Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi İçin Malzemeler:

500 gr piliç ızgara tava, 1 paket mantar, 1 adet soğan, 1-2 adet kırmızı biber, 1-2 adet sivri biber, 1 kutu krema, Taze sarımsak veya 2-3 diş sarımsak, Sıvı yağ, Kekik, Kırmızı pul biber, Karabiber, 1-2 damla limon.

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Yapılışı

Mantarları yıkayıp, ikiye ayıralım.
Soğanı, biberleri halka halka doğrayalım.
Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayalım.
Tencereye sıvı yağı, tavuk etlerini koyalım ve etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim.
Taze sarımsakları doğrayalım ve etlerin üzerine ilave edelim.
Sonra mantarları ilave edelim ve mantarların üzerine 1-2 damla limon sıkalım.
Daha sonra soğanı, tuzu ilave edelim ve karıştıralım.
Biberleri, kekiği, karabiberi, kırmızı pul biberi ilave edelim ve kavuralım.
Kremayı ağır ağır ilave edelim ve sebzeler kremayı iyice çektikten sonra iki taşım daha kaynatalım.
Kremalı Mantarlı Tavuk Sotemizi sıcak servis yapalım.

Bu mükemmel Kremalı Mantarlı Tavuk Sote tarifi için Sihirli Parmaklar’a çok teşekkür ederiz.



Merhabalar 16 Mayıs 2016 tarihli bu yemek tarifimizi AYŞEN YAVUZ yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi,kolay tavuklu tarifler,kremalı mantarlı tavuk sote,kremalı tavuk sote,mantarlı tavuk sote,pratik tavuklu tarifler,tavuk sote,tavuk sote tarifi,tavuklu tarifler,ana yemek tarifleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...