3 Katlı Çilekli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
1 paket 3 katlı hazır kek.Ara Kreması İçin:
3 su bardağı süt, 1 su bardağı toz şeker, 2 çorba kaşığı un, 1 çorba kaşığı nişasta, 1 paket vanilya.Üzeri İçin:
1 paket hazır krem şanti, 1 su bardağı süt.Süslemek İçin:
Çilek, Çikolata sosu, Çikolata parçaları, Antep fıstığı tozu, Muz.3 Katlı Çilekli Pasta Yapılışı
Ara kreması için; tencereye şekeri, unu, nişastayı ve vanilyayı koyup harmanlayalım.
Üzerine karıştırarak azar azar sütü ilave edelim ve koyulaşana kadar pişirelim.
Sonra çırpıcıdan geçirip soğumaya bırakalım.
Üzeri için; krem şanti ile sütü bir kaba koyup koyulaşana kadar çırpalım.
Daha sonra soğutmak için buzdolabına kaldıralım.
Çilekleri ikiye ayıralım ve yarısını çikolata sosuna batıralım.
Çikolata sosuna batırıdığımız bölümün uç bölümünü antep fıstığı tozuna bulayalım.
Hazırladığımız çilekleri servis tabağına alıp buzdolabına kaldıralım.
Hazır kekin ilk parçasını servis tabağına yerleştirelim.
Kekin üzerine hazırladığımız kremanın yarısını dökelim ve düzgünce yayalım.
Kremanın üzerine çilek ve muz dilimleri yerleştirip çikolata parçaları serpelim.
Meyvelerin üzerine hazır ikinci kek parçasını yerleştirelim.
Üzerine kalan kremayı döküp düzgünce yayalım.
Kremanın üzerine muz ve çilek dilimleri yerleştirip çikolata parçaları serpelim.
Sonra üzerine 3 hazır keki yerleştirelim.
Üzerine krem şantiyi döküp düzgünce her yerini krem şanti ile kaplayalım.
Krem şantinin üzerine antep fıstığı tozu serpelim.
Pastamızın üzerini hazırladığımız çilekler ile süsleyelim.
Pastamızı buzdolabında 1-2 saat dinlendirdikten sonra servis yapalım.
Bu mükemmel 3 Katlı Çilekli Pasta Tarifi‘ni bizimle paylaşan 100de 100 Hüner'e çok teşekkür ederiz.
Merhabalar 19 Mayıs 2016 tarihli bu yemek tarifimizi ŞÜKRİYE ÜŞENMEZ yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, 3 Katlı Çilekli Pasta Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.
Google Etiketler:3 Katlı Çilekli Pasta Tarifi,3 katlı çilekli pasta,kolay 3 katlı çilekli pasta tarifi,pasta tarifleri,pratik 3 katlı çilekli pasta tarifi
0 yorum:
Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...