14 Mayıs 2016 Cumartesi

Çokokremli Supangle Tarifi


Çokokremli Supangle Tarifi İçin Malzemeler

1 litre süt (5 su bardağı süt), 1 su bardağı şeker, 2 adet yumurta, 2 kahve fincanı mısır nişastası, 250 gr çokokrem, 6-8 adet  kedi dili bisküvi, 1 paket vanilya (10 gr).

Süslemek İçin:

Krema, Rulokat, Antep fıstığı.

Çokokremli Supangle Yapılışı

Tencereye şekeri, nişastayı, yumurtaları ve azar azar sütü koyup karıştıralım.

Kısık ateşte karıştırarak göz göz oluncaya kadar pişirelim.

Ocaktan alıp içine çokokremi ve vanilyayı ilave edip çırpıcı ile 1 dakika çırpalım.

Kaselerin dibine yarım kedi dili bisküvi yerleştirelim.

Bisküvilerin üzerine supangleyi paylaştıralım.

Üzerini istediğimiz gibi süsleyip 2-3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapalım.

Bu nefis Çokokremli Supangle Tarifi‘ni için Yaseminin Mutfağından‘a teşekkür ederiz.



Merhabalar 14 Mayıs 2016 tarihli bu yemek tarifimizi GÖKÇE ŞENEL yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Çokokremli Supangle Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Çokokremli Supangle Tarifi,çokokremli supangle tarifi,kolay supangle tarifi,pratik supangle tarifi,supangle tarifi,sütlü tatlılar

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...