15 Haziran 2016 Çarşamba

Tas Kebabı Tarifi


Tas Kebabı Tarifi İçin Malzemeler:

500 gr dana kuşbaşı, 2 adet patates, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet kırmızı biber, 1 adet domates, 2 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı biber salçası, 1 su bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber, Kırmızı pul biber, Zeytinyağı.

Tas Kebabı Yapılışı

Patatesleri küp şeklinde doğrayalım ve sıvı yağda kızartalım.
Soğanı, sarımsakları küçük küçük doğrayalım.
Domatesi küp şeklinde doğrayalım.
Biberleri iri şekilde doğrayalım.
Tencereye etleri koyalım ve ağzı kapalı olarak kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
İçine soğanı, sarımsakları, biberleri, zeytin yağını ilave edelim ve sebzeler ölene kadar kavuralım.
Domatesi ilave edelim ve karıştıralım.
Salçayı, karabiberi, kırmızı pul biberi, tuzu, sıcak suyu ilave edelim ve ağzı kapalı olarak 5 dakika daha pişirelim.
Son olarak patatesleri ilave edelim ve 3 dakika daha pişirelim.
Tas Kebabı servise hazır.

Bu nefis Tas Kebabı tarifi için Pembe Tatlar‘a teşekkür ederiz.



Merhabalar 15 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi BAŞAR ENSARİ yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Tas Kebabı Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Tas Kebabı Tarifi,ana yemekler,kolay tas kebabı tarifi,tas kebabı,ana yemek tarifleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...