17 Haziran 2016 Cuma

Muzlu Magnolia Puding Tarifi


Muzlu Magnolia Puding Tarifi İçin Malzemeler

6 adet su bardağı magnolia puding için;

1 paket yulaflı bisküvi, 2 adet muz.

Kreması için:

1 lt süt, 3 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 25 gr margarin, 1 paket vanilya, 1 su bardağı şeker.

Muzlu Magnolia Puding Yapılışı

Öncelikle kremayı hazırlayalım; Nişastayı, unu, şekeri, yumurtanın sadece sarısını ve sütü bir tencerenin içerisine alalım.

Malzemelerimizi çırpma teli ile sürekli karıştırarak, koyulaşıp kaynayıncaya dek pişirelim.

Muhallebi kaynayıp göz göz olunca ocağı kapatıpiçerisine margarini ve vanilyayı ekleyip, mikser ile 5-6 dakika çırpalım. Bu işlem önemli! Muhallebi hem daha pürüzsüz oluyor, hem de un kokusu kalmıyor.

1 paket yulaflı bisküviyi robotta çekip toz haline getirelim. Muzu küçük küçük dilimleyelim. Servis kaplarımıza 1 er kepçe krema dökelim. Kremanın yanlarına muz parçaları ekleyelim, ortasına da 1 yemek kaşığı kadar toz bisküviden ilave edelim.

Sonra tekrar krema ekleyip, muz dilimleri ve bisküvi ile kaseleri dolduralım. En üste krema gelecek biçimde malzemeleri ayarlayalım.

Pratik magnolia puding tatlısını 2 saat kadar buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapabilirsiniz.

Bu harika Muzlu Magnolia Puding tarifi için Çiğdem’ce Lezzetler‘e teşekkür ederiz.



Merhabalar 17 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi KERİM SARIKAHRAMAN yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Muzlu Magnolia Puding Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Muzlu Magnolia Puding Tarifi,kolay tatlı tarifleri,magnolia puding,magnolia tarifi,muzlu magnolia puding,puding tarifi,sütlü tatlılar,tatlı tarifleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...