9 Haziran 2016 Perşembe

Patates Mantısı Tarifi


Patates Mantısı Tarifi İçin Malzemeler:

Yarım Demet Maydanoz, 5 Adet Patates, 1 Tatlı kaşığı Salça, 1 Kase Sarımsaklı Yoğurt, Kararında Kırmızı Pul Biber, Sıvı Yağ, Tuz.

 

Patates Mantısı Yapılışı

Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyunuz.

Soyulan patatesleri güzelce çatalla eziniz

Maydanozu ince ince kıyıp tuz ile birlikte ezilen patatesleri ilave ediniz.

İyice karıştırdıktan sonra küçük parçalar koparıp içini açınız ve  yoğurdu patateslerin içine koyunuz.

En son sıvı yağı kızartıp çok az salça ve pul biber ile ile sos yapıp üzerine dökünüz.

Patates mantısı servise hazır. Afiyet olsun.



Merhabalar 10 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi EROL CEMİYET yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Patates Mantısı Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Patates Mantısı Tarifi,meze tarifleri,patates mantısı,patates mantısı tarifi,patatesli mantı tarifi,resimli patates mantısı tarifi,salata tarifleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...