20 Haziran 2016 Pazartesi

Kavrulmuş Peynirli Makarna Tarifi


Kavrulmuş Peynirli Makarna Tarifi İçin Malzemeler

Yarım paket makarna, 3 yemek kaşığı becel yağı ya da margarin, Tuz, 1,5- 2 su bardağı sıcak su.

Üzeri İçin:

Kaşar peyniri rendesi, Sert beyaz peynir rendesi.

Kavrulmuş Peynirli Makarna Yapılışı

Geniş bir tencereye margarini koyup eritelim.

Üzerine makarnayı ve tuzu ilave edip makarnanın rengi istediğimiz tona dönene kadar kavuralım.

Üzerine önce 1,5 su bardağı kaynamış suyu ilave edelim ve yaklaşık 8-10 dakika haşlayalım. ( su yeterli gelmezse kalanını da ilave edelim)

Haşladığımız makarnayı servis tabağına alalım.

Üzerine kaşar peyniri ve sert beyaz peynir rendesini serpip servis yapalım.

Bu harika Kavrulmuş Peynirli Makarna Tarifi‘ni bizimle paylaşan Mutfağımda Lezzet Var‘a teşekkür ederiz.



Merhabalar 20 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi EMİRCAN EDİZ yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Kavrulmuş Peynirli Makarna Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Kavrulmuş Peynirli Makarna Tarifi,ana yemekler,kavrulmuş peynirli makarna tarifi,kolay makarna tarifi,makarna tarifi,pratik makarna tarifi,ana yemek tarifleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...