Parmesan Peynirli Karnıbahar Topları Tarifi İçin Malzemeler
1 adet küçük karnıbahar, 1 adet yumurta, 3 çorba kaşığı un, 3 çorba kaşığı galeta unu, 1 adet soğanın rendesi, 1 su bardağı parmesan peyniri rendesi, 1 tutam maydanoz, 1 diş sarımsak, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı karabiber.Kızartmak İçin:
Sıvı yağı.Parmesan Peynirli Karnıbahar Topları Yapılışı
Karnıbaharı limonlu su da haşlayalım.
Haşlanan karnıbaharı çatalla ezelim ve soğumaya bırakalım.
Üzerine soğanın suyunu sıkıp ilave edelim ve karıştıralım. ( soğanın suyunu kullanmıyoruz)
Sonra ince ince doğradığımız maydanozu, sarımsağı, unu, galeta ununu, yumurtayı, tuzu, karabiberi, kimyonu ve parmesan peyniri rendesini ilave edip yoğuralım. (yumuşak bir harç elde ediyoruz)
Harcı buzdolabında 20 dakika dinlendirelim.
Elimizi ıslayıp harçtan küçük parçalar koparıp toplar hazırlayalım.
Sıvı yağı kızdırıp hazırladığımız topları, sıvı yağda arada çevirerek kızartalım.
Karnıbaharlı toplarımızı sıcak sıcak servis yapalım.
Bu nefis Parmesan Peynirli Karnıbahar Topları Tarifi için bizimle paylaşan Kalpkurabiye’ye çok teşekkür ederiz.
Merhabalar 18 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi ERDEM HAMALOSMANOĞLU yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Parmesan Peynirli Karnıbahar Topları Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.
Google Etiketler:Parmesan Peynirli Karnıbahar Topları Tarifi,aperatif tarifler,karnıbahar topları,kolay karnıbahar topları,parmesan peynirli karnıbahar topları,pratik karnıbahar topları tarifi
0 yorum:
Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...