6 Haziran 2016 Pazartesi

Kahvaltılık Milföy Poğaça Tarifi


Kahvaltılık Milföy Poğaça Tarifi İçin Malzemeler

3 adet milföy hamuru.

İçi İçin: 

1 tutam maydanoz, 1 küçük kase beyaz peynir.

Üzeri İçin:

Susam, Sıvı yağı.

Kahvaltılık Milföy Poğaça Yapılışı

Milföy hamurlarının hafif yumuşaması için oda sıcaklığında bekletelim.

3 adet milföyü ayrı ayrı birleştirelim ve 3 eşit parçaya bölelim.

Sonra elimizle yuvarlayalım. (toplam 9 adet bezemiz olacak)

Hamur elimize yapışırsa elimizi hafif unlayıp yuvarlayabiliriz.

Bezeleri çay tabağı büyüklüğünde açıp ortasına peynirli harçtan koyalım.

Daha sonra yuvarlayıp kapatalım.

Hazırladığımız poğaçaları önce sıvı yağına batıralım.

Sıvı yağına batırdığımız poğaçaları susama bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizelim.

Önceden ısıtılmış 200° fırında üzerleri pembeleşene kadar 25-30 dakika pişirelim.

Kahvaltılık Milföy Poğaçlarımızı sıcak sıcak tüketelim.

Bu harika Kahvaltılık Milföy Poğaça Tarifi için Duygu Temel Gördal’a teşekkür ederiz.



Merhabalar 7 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi ŞEYMA MEKİKOĞLU yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Kahvaltılık Milföy Poğaça Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Kahvaltılık Milföy Poğaça Tarifi,kahvaltılık milföy poğaça tarifi,kolay milföy poğaça tarifi,kolay poğaça tarifi,poğaça tarifleri,pratik poğaça tarifi

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...