17 Haziran 2016 Cuma

Ton Balıklı Milföy Kesesi Tarifi


Ton Balıklı Milföy Kesesi Tarifi İçin Malzemeler:

10 adet milföy hamuru, 1 adet domatesin rendesi, 1 su bardağı mısır, 1 kutu ton balığı, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi, Tuz, Kekik.

Ton Balıklı Milföy Kesesi Yapılışı

Milföylerin yumuşamasını bekleyelim.
Ton balığının yağını süzdürelim.
Bir kaba domates rendesini, tuzu, kekiği koyalım ve karıştıralım.
Yumuşayan milföylerin iki ucunu birleştirilerek kese şekli verelim.
Milföylerin tabanına domatesli sostan sürelim.
Üzerine ton balığını, mısırı, kaşlar peyniri rendesi ilave edelim.
Ton Balıklı Milföy Keselerini önceden ısıtılmış 180° fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim.

Bu nefis Ton Balıklı Milföy Keseleri Tarifi’ni bizimle paylaşan Kalpkurabiye’ye çok teşekkür ederiz.



Merhabalar 18 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi YUSUFCAN SAYGIN yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Ton Balıklı Milföy Kesesi Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Ton Balıklı Milföy Kesesi Tarifi,hamurişleri tarifi,kolay hamurişi tarifi,pratik hamurişi tarifi,ton balıklı milföy kesesi,hamur İşleri

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...