Hindistan Cevizli Saray Sarması Tarifi İçin Malzemeler:
1 kilo süt, 1 bardak un, 1 bardak toz şeker, Damla sakızlı aromalı vanilya, Hindistan cevizi, Ceviz parçaları, 1 poşet krem şanti.Hindistan Cevizli Saray Sarması Yapılışı
Krem şantiyi tarife göre hazırlayalım.
Tencereye sütü, unu, toz şekeri koyalım ve orta ateşte karıştırarak pişirelim.
Sonra damla sakızlı aromalı vanilyayı ilave edelim ve blender ile 10 dakika çırpalım.
Büyük boy bir borcama bolca hindistan cevizi döküp, borcamın her tarafına yayalım.
Hazırladığımız muhallebiyi üzerine döküp, yayalım.
Muhallebinin üzerine ince bir tabaka krem şanti sürelim ve soğuması için buzdolabına kaldıralım.
İyice soğuduktan sonra kare şeklinde kesip, içine ceviz parçaları yerleştirerek rulo şeklinde saralım. Afiyet olsun.(elimize yapışması halinde elimizi bolca hindistan cevizine bulayalım)
Bu güzel Hindistan Cevizli Saray Sarma Tarifi’ni bizimle paylaşan Dilek Mutfakta‘ya çok teşekkür ederiz.
Merhabalar 16 Haziran 2016 tarihli bu yemek tarifimizi AYÇA SAVURAN yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Hindistan Cevizli Saray Sarması Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.
Google Etiketler:Hindistan Cevizli Saray Sarması Tarifi,hindistan cevizli saray sarması,kolay saray sarması,kolay tatlı tarifi,pratik saray sarması,saray sarması tarifi,sütlü tatlı tarifi,tatlı tarifi,sütlü tatlılar,tatlı tarifleri
0 yorum:
Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...