16 Mayıs 2016 Pazartesi

Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi


Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler:

Fasulye turşusu, 1 adet büyük boy soğan, 2-3 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı domates salçası, Kırmızı pul biber, Sıvı yağ.

Fasulye Turşusu Kavurması Yapılışı

Bir kabın içine fasulye turşusunu koyalım ve içine su ilave edip, fasulye turşusunun tuzunun çıkmasını bekleyelim.
Sonra fasulyelerin suyunu süzelim ve elimizle fasulyeleri sıkalım.
Soğanı, sarımsağı ince ince doğrayalım.
Tencereye sıvı yağı, soğanı, sarımsağı koyalım ve pembeleşene kadar kavuralım.
İçine salçayı ilave edelim ve 1-2 dakika kavuralım.
Daha sonra fasulyeleri, kırmızı pul biberi ilave edelim ve iyice karıştıralım.
Fasulye Turşusu Kavurmamız, servise hazır. Afiyet olsun.

Bu nefis Fasulye Turşusu Kavurması tarifini bizimle paylaşan Duygu Temel Gördal’a teşekkür ederiz.



Merhabalar 16 Mayıs 2016 tarihli bu yemek tarifimizi HAMDİYE MENTEŞE yazarımız Resimli Yemek Tarifleri sitemizde, Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi hazırlanışını bizlerle paylaştı.




Google Etiketler:Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi,aperatif tarifler,fasulye turşusu kavurması,fasulye turşusu kavurması tarifi,kolay fasulye turşusu tarifi,pratik fasulye turşusu tarifi

0 yorum:

Yemek Tarifi Hakkında Yorumlarınız...